ViTa-päivä

Virkkalan Tarmo järjesti ensimmäisen ViTa-päivänsä 9.9.2017. Ajatus kyseisen päivän järjestämiseen heräsi, kun eräs ViTan jalkapallovalmentaja pohti kerran ääneen, miten voisimme tukea seuran vähävaraisia perheitä tai lasta, joka haluaisi aloittaa harrastuksen, mutta ei perheen taloudellisen tilanteen takia voi tulla mukaan joukkueeseen. Samoihin aikoihin olimme hallituksen kokouksessa käyneet keskustelua siitä, miten saisimme seuran yhteishenkeä kohotettua ja rikottua aitoja lajien välillä. ViTassa harrastetaan jalkapalloa, salibandya ja käsipalloa ja halusimme kaikkien pelaajien kokevan yhteenkuuluvuuden tunnetta lajista huolimatta. Päätimme lyödä yhteen nämä kaksi ajatusta ja järjestää ViTa-päivän, jossa voi tavata muita ViTalaisia, pelailla ja kisailla, ja nauttia buffetin antimista. Päivän tuotot buffetista, arpajaisista ja onnenpyörästä käytettäisiin lyhentämättömänä vähävaraisten ViTalaisten tukemiseen. Hallitus kehitteli nopeasti lomakkeen, jolla voi hakea avustusta lapsen harrastamista varten ja tukea on jaettu satoja euroja pelaajien joukkue-, leiri- ja pelipassimaksuihin.

Vuonna 2018 ViTan silloinen valmennuspäällikkö Eero Savimäki ehdotti, josko SAPPI jalkapallokoulun lopputurnauksen voisi järjestää ViTa-päivän yhteydessä. Tämä mahdollistaisi sen, että tulevat pienet ViTalaiset pääsisivät näkemään nykyisiä ViTalaisia ja päivän tuotto olisi varmasti parempi. Tähän tartuttiin ilomielin ja vuodesta 2018 lähtien ovat tapahtumat järjestetty samana päivänä.

ViTa tiedottaa vuosittain tapahtuman ajankohdan, ohjelman ja aikataulun. Seuraathan jo ViTan somekanavia, jotta saat varmasti tiedon kaikista seuran tapahtumista!

Tervetuloa seuraamaan laatufutista ja tapaamaan meitä ViTalaisia. Nähdään kentällä!